Stuur door

  • A
  • A
  • A

Kennemer Gasthuis start met ziekenhuisplanner

Nieuwsbericht - 7 Juni 2012

Ziekenhuis biedt hulpmiddel aan voor familie om informatie te delen over patiënt

Het Kennemer Gasthuis start met www.ziekenhuisplanner.nl. Via deze website kunnen familieleden, vrienden of kennissen hun bezoek aan een patiënt plannen en elkaar informeren over diens gezondheid. Via een agendafunctie kan ook het ziekenbezoek op elkaar worden afgestemd.

Familie, vrienden of kennissen kunnen zich bij de website aanmelden en een account aanmaken. Men kan inloggen door gebruik te maken van een e-mailadres en een eigen gekozen wachtwoord. Via een dagboekfunctie kan iedereen elkaar op de hoogte houden over het wel en wee van de patiënt. Zo is iedereen up to date van de meest actuele stand van zaken. Daarnaast is er een agendafunctie waarin iedereen aan kan geven wie er, wanneer op bezoek komt. Op deze manier wordt het bezoek gespreid en krijgt de patiënt niet teveel bezoek op hetzelfde moment.

Het Kennemer Gasthuis biedt de website aan als dienstverlening aan patiënten en hun familie of vrienden- en kennissenkring. Op deze manier hebben ze een eenduidig hulpmiddel in handen als het gaat om de communicatie over een naaste die in het ziekenhuis ligt. Het gebruik is gratis.